Algemeen

Verzwaard slaapmasker gebruiken met slapen

Pinterest LinkedIn Tumblr

Afgelopen jaar schreven we een blog over de Hana zwaartedeken die een groot succes was. Nu mochten we ook het Hana © verzwaard slaapmasker testen. Dit masker is te gebruiken voor verschillende functies en zullen we dan ook in twee blogs aandacht aan besteden. Zo zal ik in deze blog ruimte geven aan het gebruik van het slaapmasker in combinatie met slapen.

Slapen is een van de belangrijkste dingen die er is. Want door slapen, laad je op om de volgende dag je activiteiten weer te kunnen doen. Echter was het zo erg, dat ik nachten niet sliep tot max. 3 uur. Niet te doen dus. Ik werd er lichtelijk gefrustreerd van en zag al helemaal op tegen de avonden omdat ik wist dat het moment er toch echt aan zat te komen, om te gaan slapen.

Verzwaard slaapmasker uitproberen

Ondertussen stapelde het niet slapen op en zo werd ik ontzettend prikkelbaar, dat ik de dagen niet meer zag zitten. Ik bleef langer in bed liggen en kwam er minder snel uit dan voorheen. Niet te doen dus. Tot ik het slaapmasker van Hana © mocht proberen. De eerste nachten was het erg wennen om met het slaapmasker op in slaap te komen. Het voelde aan als groot en lomp ding op mijn hoofd. Ik raakte in paniek doordat er wat op mijn hoofd vast zat, maar door het masker de tijd te geven en ‘m iets losser te maken voor op mijn hoofd, want je kunt de band zelf verstellen, paste en voelde het steeds beter.

Ik ben blij dat ik het masker ben blijven proberen. Want nu heb ik er profijt van. De druk die het masker geeft, zorgt ervoor dat ik sneller in slaap val en in slaap blijf. Daarnaast heb ik minder last ’s nachts van stress. Wat ik ook ontzettend fijn vind, is dat er twee verschillende hoezen bij zitten. Ik ben nogal iemand die van warmte houdt, en ben zo voor de winter hoes gegaan. Geen idee of ‘ie erop blijft in de zomer of dat ik ‘m om wissel voor de zomerhoes. Zien we dan wel!

Antwoord op jullie vragen van instagram

Via Instagram vroegen we jullie naar vragen over het verzwaard slaapmasker. Zo kregen we verschillende vragen binnen en zal ik twee vragen behandelen.

Wat zit er in het verzwaard slaapmasker?
Het masker is voorzien van microparels, die getest zijn op een warmtegeleiding. Hierdoor is het masker ademend en niet te warm in de zomer. Het zijn een soort glazenballetjes waar je het mee kunt vergelijken.

Wat is het verschil met slapen zonder masker?
Ik merkte dat ik sneller in slaap kwam en minder stress had door het masker. Dit komt door de druk die het masker geeft. Als ik nu mag kiezen om met of zonder het masker in slaap te vallen, dan kies ik toch voor mét het masker te slapen. Dit omdat ik er geruster van wakker word.

Info:

– Helpt bij migraine, hoofdpijn en stress
– Dieper en langer slapen
– Meer melatonine (slaaphormoon)
– Revolutionair slaapmasker tegen stress  en  angstaanvallen
– Ontwikkeld in samenwerking met slaapexperts
–  Verbeter je stemming
– Volledige ontspanning van het lichaam & zenuwstelsel

Daarnaast is het zwaarte slaapmasker 250 gram, ontworpen om stress en angst te verlichten en een aura van comfort en kalmte te creëren. Hierdoor zou je je ontspannen voelen en maak je automatisch meer melatonine aan. 

Ben jij benieuwd geworden naar Hana © zwaarte slaapmasker? Kijk dan eens op hun website. Wellicht dat het jou dé uitkomst biedt om weer goed te kunnen slapen.

Via deze link mogen we jou 15% korting op het slaapmasker geven.

Write A Comment

Pin It
%d bloggers liken dit: