Algemeen

HANA © Zwaartekrachtdeken | Weg met slapeloze nachten

Pinterest LinkedIn Tumblr

In samenwerking met Hana © is deze blog tot stand gekomen.

Diep verdwijn ik met mijn hoofd onder een laag dekens. Een kruik tegen me aangeduwd, een geurwolkje wat een fijne lucht in mijn slaapkamer verspreidt en nog kan ik de slaap niet vatten. Monsters in mijn hoofd, schimmen in mijn slaapkamer en alles om mij heen voelt zo onveilig. Zo ging ongeveer iedere nacht voorbij, tot ik in contact kwam met Hana ©.

Info over de deken
Toen ik de zwaartekracht dekens van Hana © tegenkwam, was ik gelijk enthousiast. Een deken die er voor zou zorgen, dat de nachten een stuk aangenamer zouden worden. Zij maken gebruik van de zogeheten ´deep touch pressure´ technologie, wat inhoudt dat je op een natuurlijke wijze meer melatonine en serotonine aanmaakt.

De deken is voorzien van speciale glas korrels die getest zijn op warmtegeleiding. Daarnaast staat deze deken bekend om de dubbele polyester laag, zodat de deken niet gaat scheuren.

Mijn mening
De eerste nacht vond ik het erg wennen om de zwaartekrachtdeken over me heen te hebben liggen. Het is nogal wat, om een extra gewicht over je heen te hebben. Toch voelde het ergens ook heel geborgen en ontspannen. De deken geeft immers een diepe druk, die je normaal met een gewone deken niet hebt. Hierdoor ervoer ik een stuk geborgenheid waardoor ik kon ontspannen.

Naarmate de nachten voorbij gingen en ik vaker de deken over mij heen had, merkte ik dat ik het liefst mét deken sliep dan zonder. De monsters in mijn hoofd werden dan niet minder, maar de spanning die het met zich in mijn lijf meebracht, werd wel een stuk minder, waardoor ik ´s morgens een stuk uitgeruster wakker werd. Iets wat ik al jaren niet gemerkt had! YAY!

Extra info
Wat ik handig vind aan de deken, is dat er een zomer en een winterhoes omheen kan. Zo heb je in alle seizoenen wat aan de deken. De hoes kun je wassen en heel handig, zit er aan de binnenkant touwtjes om de hoes aan de deken te bevestigen, zodat deze op de juiste plek blijft zitten. Zo krijg je geen geschuif met de hoes ten opzichte van de deken. Dat heb ik nogal vaak met mijn gewone dekbed, daar is hier goed over nagedacht!

Ik ben echt onwijs blij met de Hana  © deken en kan het iedereen aanraden.

Voor wie is de deken geschikt?

  • Bij slaaptekort
  • Bij angst
  • Bij stress
  • Bij autisme
  • Bij adhd

De deken is er in drie verschillende KG. > 7kg, 9kg en 11kg. Wanneer je net zo enthousiast bent als ik, laat je dan goed informeren over welk aantal kg. Je nodig hebt.

Daarnaast is er mogelijkheid de deken in drie termijnen te betalen en de deken 30 dagen uit te proberen.

Benieuwd naar de deken? Je kunt natuurlijk zelf nog even verder kijken op hun website www.hanacompany.nl

3 Comments

  1. Ik lees echt zoveel positieve verhalen. En ik ben al blij met een zwaar dekbed. Toch nog eens echt goed naar zo’n deken kijken.

Write A Comment

Pin It
%d bloggers liken dit: