Algemeen

Mamaandag | Op naar ICSI 3

Pinterest LinkedIn Tumblr

Eerder schreef ik al een blog over onze mislukte ICSI-poging. Een week nadat we ontdekte dat de testen niet opliepen, werd ik ongesteld en daarmee kwam officieel een einde aan onze tweede ICSI-poging. Veel mensen die ICSI doen hebben per poging meerdere embryo’s en dus ook meerder kansen om zwanger te worden. Wij hebben dit helaas niet vanwege de complexe problemen die wij beide hebben. 

Ondanks dat dit allemaal erg verdrietig was, is het voor ons ook weer tijd om vooruit te kijken! Al snel hadden we een intakegesprek bij een kliniek in Duitsland en dit voelde zo goed dat we alles in gang hebben gezet om daar een nieuwe poging te starten.

De afgelopen twee maanden heb ik medicatie gekregen voor mijn schildklier, mijn man is aan de vitamines gegaan, we hebben een afsluitend gesprek gehad in het UMC Groningen en we hebben het zaad dat in Groningen in de vriezer zat getransporteerd naar Duitsland. 

Afgelopen week kwam ook mijn medicatie binnen en ik kan wel zeggen dat we nu klaar voor de start zijn! Het voelt goed om weer te beginnen en vol vertrouwen stappen we hier in. Het gaat zwaar worden, maar ik heb de afgelopen pogingen veel geleerd en ga dit keer proberen beter voor mijzelf te zorgen. 

Over drie weken gaan wij nog tien dagen op vakantie, daarna starten we direct met ICSI 3! Ik zal jullie deze keer weer meenemen in alle stappen die we zetten met hopelijk dit keer een zwangerschap als eind resultaat! 

1 Comment

  1. Heel erg spannend! Ik hoop voor jullie dat het gaat lukken, maar ik hoop ook dat je nog even heerlijk kunt ontspannen op vakantie voor die tijd.

Write A Comment

Pin It
%d bloggers liken dit: