Algemeen

MJZENV 1 jaar!

Pinterest LinkedIn Tumblr

HOERA! ‘Maar je ziet er niets van’, bestaat gewoon 1 jaar. Wie had dat durven dromen? Daar waar Shirl haar droom begon met ‘Ik poëzie van jou’ werd het een grotere droom die werkelijkheid werd. Een plek om te zijn, waar taboes doorbroken worden, waar leed besproken mag worden en waar je binnenwereld een plek mag krijgen.

Toen Shirl eenmaal met Suus in contact kwam, werd zij part of the team en niet veel later kwam ook ik – Ber erbij om samen ‘Maar je ziet er niets van’ tot een glinstering te maken!

‘Maar je ziet er niets van’ is gegroeid en blijft groeien. Door en met jou en dat is zo ontzettend tof, omdat we met elkaar verhalen de wereld in willen blijven helpen. Dank jullie wel, voor het lezen, delen en meeleven van elke blog die er iedere dag weer online komt. Want zonder jou had ‘Maar je ziet er niets van’ niet bestaan.
Vier je vandaag mee?

En namens mij – Ber – voor de liefste Shirl, trots op je en zo blij dat je gestart bent met MJZENV. Je bent een top vrouw, en dat mag gewoon wel eens gezegd! Liefde!

2 Comments

  1. Super. Van harte gefeliciteerd en op naar nog veel meer jaren maar je ziet er niets van, totdat mensen het wel gaan zien;).

  2. Marcel Prins Reply

    Gefeliciteerd dames
    Mooi om te zien hoe eerst alleen de hashtag #maarjezieternietsvan is uitgelopen tot een jonge plant in de vorm van deze website, gewoon rustig doorgroeien

Write A Comment

Pin It
%d bloggers liken dit: