Algemeen

SAMENWERKING | YOS bottle

Pinterest LinkedIn Tumblr

Al ruim vijf jaar slik ik medicatie tegen mijn depressie en CPTSS. Dat is voor veel mensen geen geheim meer. Echter is het wel zo, dat ik niet goed ben in het op tijd innemen van mijn medicatie omdat ik dit vaak niet bij mij heb of omdat ik het domweg gewoon vergeet.

Toen YOS bottle met een waterfles kwam, waarin je ook je medicatie kwijt kan, wist ik zeker dat dit voor mij een uitvinding zou zijn. Want een waterfles heb ik zo ongeveer altijd bij mij of hij staat in de buurt. Geen tijd meer om mijn medicatie te vergeten.

Zo mocht ik de waterfles van YOS bottle testen. Ik ben er echt onwijs over te spreken. In de waterfles kun je 375ml water kwijt en je hebt een uitneembaar pillenbakje die vier vakjes bevat; morning, afternoon, evening, night. Zo kun je dus gemakkelijk je medicatie verdelen over de vier vakjes. Bij mij kwam dat ook zo precies goed uit.

Door deze waterfles vergeet ik veel minder vaak mijn medicatie in te nemen en besef ik sneller dat ik nog medicatie moet nemen omdat ik de waterfles zie staan. Zo nam ik ‘m bijvoorbeeld mee tijdens mijn kanotocht en kon ik makkelijk de medicatie pakken die ik per moment nodig had!

Wil jij nou ook graag zo’n waterfles? Wij hebben een toffe winactie online op Instagram. Maar kun je niet wachten? Neem dan een kijkje op de website van YOS bottle

1 Comment

  1. Ik vind dit echt een briljante uitvinding! Zekers als je buiten de deur bent, is het een ideale manier om je medicijnen bij je te hebben en ook nog eens om niet te vergeten ze te slikken.

Write A Comment

Pin It
%d bloggers liken dit: