Fertiliteit

Het sprookje dat zwanger zijn heet

Pinterest LinkedIn Tumblr

De afgelopen jaren heb ik steeds vaker het gevoel dat iedereen mij voor de gek houdt. Als ik weer de zoveelste negatieve test in mijn hand heb, voor de zoveelste keer weer mijn menstruatie is doorgebroken. Bestaat het eigenlijk wel, dat zwanger zijn? Of is dat iets wat uit een sprookje komt… Is het een fantasie? Het voelt in elk geval steeds onwerkelijker…

Als het dan bestaat… Waarom word ik het dan niet? Is de endometriose dan echt zo’n dwarsbomer, ondanks dat mijn eierstokken, eileiders en baarmoeder niet aangetast zijn? Als daar wat mee mis was, dan kon ik het in elk geval nog begrijpen.

Ik was ooit eens zwanger volgens de zwangerschapstesten… maar van zelfs een echo is het nooit gekomen. Werd ik dan zelfs toen voor de gek gehouden? Zodat ik bleef geloven in het sprookje?

Ik hoop met heel mijn hart dat ik dit jaar mee mag doen in het sprookje dat zwanger zijn heet en dat het sprookje dus toch levensecht blijkt te zijn.

Mijn naam is Anouk (32) en ik woon in Hengelo samen met mijn lieve vriend Sebastiaan. Zo af en toe, maar veel te weinig, komen zijn twee lieve kids van 15 en 11 ook over de vloer. In de toekomst hopen wij nog een klein hummeltje van ons tweeën te mogen verwelkomen.

Write A Comment

Pin It
%d bloggers liken dit: