Levensverhaal

Happy birthday MJZENV!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Hieperdepiep hoera, wij zijn 1 jaar! Deze maand zijn wij al 1 jaar oud. Wat voor mij begon met een stoute droom om een blog te beginnen waar iedereen terecht kon met zijn of haar verhaal en waar mensen zich ’thuis’ zouden voelen, is inmiddels werkelijkheid geworden. Ik begon met de naam ikpoëzievanjou en zoals jullie weten is dat inmiddels veranderd in ‘Maar je ziet er niets van’, mijn kleine kindje dat ik inmiddels mag runnen samen met lieve @suus en @bernice. Van samen gewoon ons stinkende best doen zijn we inmiddels echte collega’s, collega’s die het allerbeste uit mij halen (en in hopelijk ook uit hen ;))

Omdat wij jarig zijn wil ik graag mijn dank uitbrengen aan iedereen die hier mee leest, zijn of haar aandeel heeft of heeft gehad en ons geholpen heeft met groeien. De Instagram is van 0 gegroeid naar 500 and counting en dat is iets waar ik een jaar geleden echt niet van durfde dromen. In het volgende jaar hebben wij nog veel doelen die we willen bereiken en ik hoop dat jullie met hetzelfde enthousiasme zullen mee lezen, schrijven en denken. Wij zijn gek op de interactie met jullie en hopen dat dit alleen maar weer gaat worden.

Hopelijk kunnen we volgend jaar zeggen dat we een een succesvolle, leuke webshop hebben en nog meer mensen kunnen helpen.

Helpen jullie ons nog meer te groeien? Ik ben druk bezig met een soort wall of fame op de site waarin ik alle namen wil plaatsen van samenwerkingen, trouwe volgers, onze schrijvers en andere mensen die hun bijdrage hebben geleverd of gaan leveren. Wil jij daar in staan? Stuur ons dan even een berichtje!

Tot ziens lieve mensen, een dikke knuffel en veel liefs van mij en mijn partners 😁

Author

"Wie A zegt hoeft geen B te zeggen, jij hoeft voor helemaal niemand je grenzen te verleggen" - Shirl

1 Comment

  1. Van harte gefeliciteerd! Ik weet zeker dat er al heel wat mensen hier steun en (h)erkenning hebben gevonden. Lekker doorgaan dus, zou ik zeggen.

Write A Comment

Pin It
%d bloggers liken dit: