Onzichtbaar

‘Hey Shirl, hoe gaat het?’

Pinterest LinkedIn Tumblr

In de afgelopen week heb ik niet veel van me laten horen, niet op de whatsapp groepsapp, niet hier, nergens. Ik heb veel last van de demonen in mijn hoofd, ben weer eens opgegeven door een arts en de herbelevingen schieten in het rond. Ik wil zoveel doen maar ik kan het even niet. Ik weet niet hoe.

In de afgelopen week hebben we ‘besloten” dat @bernice voortaan bij ons beheerders teampje hoort. eerst waren Suus en ik dat teampje maar waar de site steeds meer en mooier opbloeit, heeft het ook meer aandacht nodig. Met Bernice aan onze zijde komt dat helemaal goed, dat hoefden we niet eens over te discussiëren, zoals (bijna) altijd waren Suus en ik het gelijk met elkaar eens. Met deze topper aan onze zijde hebben onze slechte dagen meer ruimte om er te zijn en kunnen we elkaar op goede dagen super goed aanvullen. Top, toch?

Het idee dat we voort met z’n drieën zijn zorgde in mijn hoofd voor meer blog-rust en minder stress. Deze site is als mijn baby, het groeit en bloeit wanneer het meer aandacht krijgt. Het is eng om te weten dat we groeien en tegelijkertijd natuurlijk ook heel mooi. Maar, laten we eerlijk zijn; je baby loslaten is altijd lastig 😉

In de afgelopen weken is het heel erg druk geweest thuis, buitenshuis, op social media, qua afspraken en de kinderen waren veel vrij. Daarom ga ik aankomende week vol op werken aan bewuste zelfzorg momenten, I need it! Het gaat kut in mijn hoofd, maar ik vecht tot ik me weer wat beter voel. Soms zou het wel handig zijn als anderen zien dat het slecht gaat hé? Maar je ziet er niets van.

Liefs, Shirl

Founder van #maarjezieternietsvan. Trotse moeder van de liefste kinderen. Vrouw van de liefste man. Baasje van de liefste golden retriever. Ging van jaren leven op medicatie naar leven zonder medicatie en is daar mega trots op.

3 Comments

  1. Nee, je ziet er niks van. Daarom is deze blog ook zo mooi. Jullie maken het zichtbaar. Lijkt me een prima besluit, dat jullie nog iemand in het ‘team’ hebben opgenomen.

    • Shirl Reply

      Wat een tof compliment! Jaaa Bernice is een topper! Binnenkort stelt ze zich nog even wat uitgebreider voor. Ze is echt een leuk peroon! <3

      • Yaay en ik ben blij dat je durft toe te laten en los te laten. ♥️♥️

Write A Comment