Miranda

Mijn dromen / bucket lijst.

Pinterest LinkedIn Tumblr

Mijn dromen/ doelen

Omdat de afgelopen tijd behoorlijk zwaar voor me is heb ik een aantal doelen en dromen voor mezelf opgeschreven. Dit zodat ik wanneer ik mij slecht voel, deze lijst erbij kan pakken, wat mij houvast geeft voor de toekomst.

  • Herstellen!!!
  • City trip met mijn man;
  • Naar Happy Italy met Ingenborgh;
  • Eten met alle vrienden op kerstavond;
  • Skydiven / parachute springen;
  • Afvallen/ gezonder positiever leven.

City Trip met mijn man:
Heel graag zou ik samen met mijn man eens naar o.a. Praag, Marrakesh, Oslo, Rio De Janeiro en Amerika willen gaan. Alles ontdekken, genieten van de natuur, de cultuur en het eten. Even samen zijn, even weg na alle ellende.

Naar Happy Italy met Ingenborgh:
Door de man van Ingenborgh zijn we met elkaar in contact gekomen. Omdat we -laten we het zo zeggen- in het zelfde schuitje zitten, zijn we aan de praat geraakt. Ik kan met trots zeggen dat ze een echte vriendin geworden is. En omdat we allebei van lekker eten houden, besloten we om een keer naar Happy Italy te gaan, om daar samen genieten van de heerlijke Italiaanse keuken.

Eten met vrienden op Kerstavond:
Het begon met 1 stel vrienden, gezellig een 3 gangen menu. Het jaar erop sloot er nog een vriendin aan en ik hoop dat nog een stel vrienden ook dit jaar aanschuiven. Gezellig met elkaar eten, drinken, een spelletje monopoly doen. Maar vooral veel lachen en gezelligheid.

Skydiven / Parachute springen:
Al van kleins af aan wil ik al een keer gaan Skydiven of Parachute springen. Bungeejumpen lijkt me dan weer helemaal niks. Helaas is het er nog nooit van gekomen omdat het of te duur was of ik was te zwaar. Nu wil ik het toch gaan verwezenlijken en hoop ik dat iemand ooit met me mee wilt gaan.

Gezonder leven:
Ondanks dat ik al 40kg ben afgevallen, wil ik er toch nog een paar kilo vanaf. Of nou ja, eigenlijk gezonder gaan leven. Maar wat meerdere ook zullen herkennen is dat alles zo enorm lekker is haha😅Toch zal ik blijven gaan een gezonder en positiever leven.

Wat zijn jullie dromen?

Write A Comment