Miranda

Muziekblog | “You say”

Pinterest LinkedIn Tumblr

“You say I am loved when I can’t feel a thing
You say I am strong when I thing I am weak
And you say I am held when I am falling short
And when I don’t belong, oh you say I am yours
And I believe”

Grijs gedraaid

Een liedje dat ik bijna “grijs” gedraaid heb de afgelopen tijd. Tijdens moeilijke momenten luisterde ik vaak naar en dacht ik vaak aan dit liedje, vooral als ik me te veel voor iedereen voelde en me alleen voelde. Op dat soort momenten grijp ik bijna altijd naar muziek, met in het speciaal dit liedje van Lauren Daigle. Een liedje waar velen zich in zullen herkennen denk ik. Voor mij was het vanaf het eerste moment speciaal, het staat dan ook bovenaan in mijn afspeellijst.

When you are happy, you enjoy the song. When you are sad, you understand the lyrics.

Mijn beste vriendin stuurde mij dit liedje met de boodschap dat ik het eens moest luisteren, omdat ze dacht dat ik me er wel in zou kunnen vinden. En ja, ze had gelijk, bij het luisteren stroomden de tranen over mijn wangen. Het nummer kwam zo hard binnen, het voelde net of het nummer op mijn lijf geschreven was. Ik roep namelijk ook altijd dat ik niet goed genoeg ben en dat ik zwak ben. Maar mijn man roept altijd dat ik het wel kan en wel goed genoeg ben en er mag zijn. Die steunt me zelfs op mijn meest donkere momenten, op momenten dat ik het eigenlijk niet verdien. Op momenten waarin ik mezelf compleet verloor was hij daar om mij op te vangen en gaf me weer stukje bij beetje weer zelfvertrouwen.

Stemmen in mijn hoofd

“I keep fighting voices in my mind that say I’m not enough. Every single lie that tells me I will never measure up”

Ook weer zo’n zin uit het liedje waarvan ik denk, ja, “thats me”. Het dagelijkse gevecht tegen de stemmen in mijn hoofd is nog steeds niet over. Gelukkig zijn ze niet meer zo donker als ze geweest zijn maar helaas zijn ze nog niet weg. Soms zo vermoeiend en zwaar, maar stukje bij beetje gaat het beter en met muziek kom ik steeds een stapje verder.

“The only thing that matters now is everything you think of me. In you I find my worth, in you I find my identity”

Write A Comment