Onzichtbaar

Ra, ra, ra, wie ben ik?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ken je dat spelletje nog van vroegahhh? Gezellig met elkaar raden wie de ander niet en wél was. Dat spelletje speel ik al een hele tijd met mezelf, maar de afgelopen 2 weken is het storm in mijn hoofd. Wie ben ik? Wat wil ik? Wat heb ik nodig? Waarom voelen de afgelopen weken als een harde dreun van een worstelaar tegen m’n hasses? Ik-weet-het-niet

Oké, misschien weet ik het wel een klein beetje, maar gun ik mezelf niet genoeg tijd en ruimte om hierover na te denken. 2 weken geleden begon de stroom aan goede berichten, na 10 jaar aan een stuk door (bijna) alleen maar tegenslagen kreeg ik ineens berichten die rust brachten. Rust voor een paar uur dan, want na een paar uur rust slaat mijn hoofd op tilt. Ik denk dat ik de tegenslagen mijn leven heb laten vormen en dat, dat ook de reden is dat ik niet weet hoe om te gaan met positieve momenten, berichten en opmerkingen.

Waar anderen alsmaar zeggen dat ik er zo goed uit zie, voel ik me alles behalve goed. Ik probeer van alles om de betere versie van mezelf te vinden maar niets lijkt te lukken. Overal waar ik om me heen kijk zie ik mensen, plekken en dingen die me doen herinneren aan één jaar geleden, toen ik alle ballen nog omhoog hield en niemand vertelde over de horror binnenin mijn hoofd. Ik ging naar school en haalde tienen omdat ik het zo leuk vond en mijn stage ging zo goed dat ze me het liefst wouden houden. Één jaar geleden kon ik de schijn nog hoog houden en nu is een treinreis of zelfs telefoongesprek al veel gevraagd. Één jaar geleden, die gedachte alleen al voelt als pure rouw.

Aankomende week krijg ik mijn stickers/labels/handleiding eindelijk, ik ben heel benieuwd of dat was rust en plaats maakt in mijn hoofd. I’ll keep you posted!

Founder van #maarjezieternietsvan. Trotse moeder van de liefste kinderen. Vrouw van de liefste man. Baasje van de liefste golden retriever. Ging van jaren leven op medicatie naar leven zonder medicatie en is daar mega trots op.

Write A Comment