Miranda

Sterker door Strijd

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ik weet het nog als de dag van gister het is Zaterdag 28 maart 2015.Wat een storm ging er over ons eiland dat weekend. Wat een ravage omgevallen bomen, schuttingen die omgewaaid waren. Kortom een echte Hollandse Storm.

Maar zondag ging er alleen maar door mijn hoofd ‘kan het wel het door gaan? Kunnen we wel foto’s gaan maken? Verwaaid mijn haar en sluier niet?’ Van alles ging door mijn hoofd. Maandag 30 maart 2015 de dag waar we op gingen trouwen, de dag waar we al weken naar uit keken, en de dag wat bleek dat mijn man zijn opa en oma dan precies 60 jaar getrouwd zouden zijn.

Het is “de dag” , we werden wakker en keken voorzichtig naar buiten en ondanks alle berichten dat het maandag ook zou gaan stormen, was de lucht opgeklaard en was er alleen nog een “beetje” wind. Ondanks de wind was het een prachtige dag, hebben we genoten en toch mooie foto’s kunnen maken.

En dan ben je nu ineens al 5 jaar getrouwd, wat voelt als 10 jaar met wat we allemaal al hebben mee gemaakt. Van faillissement tot de geboorte van onze 2e zoon tot burn-out van mijn man en nu mijn zware depressie. Alleen alle ellende en natuurlijk ook mooie momenten, heeft ons alleen maar sterker gemaakt. En voor en door hem en de kinderen ga ik deze depressie overwinnen! Ondanks ik weinig van deze dag besef en mee krijg en toch verwend ben met prachtige bloemen.

Komen wij ook de volgende 50 jaar wel door met elkaar.

1 Comment

  1. Oh, wat een mooie foto! En wat een liefde komt er uit je verhaal. In voor- en tegenspoed…

Write A Comment