Onzichtbaar

Zelfzorg inplannen; mijn weekplan

Pinterest LinkedIn Tumblr

De afgelopen week was heftig. Wie mij volgt op Instagram heeft het misschien voorbij zien komen en wie dat niet doet; ik had een dikke paniekaanval en dissociatie in de winkel en werd behandeld als oud vuil door de medewerkers van Jumbo. Als gevolg daarvan ging ik psychisch 10 stappen achteruit en daar moet ik nu nog steeds van bijkomen. Tijd voor een plan, een zelfzorg plan welteverstaan.

7 dingen die ik deze week ga doen zodat ik lief kan zijn voor mezelf;

  1. Een heel lang bad nemen met een bruisbal (ofzo, bruisballen zijn helemaal hip toch?)
  2. Een manier vinden waardoor ik weer kan sporten. Ik las iets over steppen dus daar ga ik mij maar eens verder in verdiepen
  3. Knutselen, post maken en schrijven. Kortom; mezelf even terugtrekken op zolder en alleen maar denken aan wat mij ontspant.
  4. Mijn favoriete thee drinken. Met pepernoten natuurlijk.
  5. Nieuwe pepernoten kopen, vind ik ook zelfzorg.
  6. Lang douchen wanneer ik mij daar goed genoeg voor voel.
  7. Op bed liggen wanneer ik op ben, wat wie dan ook daar ook meer van vind.

Ik denk dat deze 7 doelen prima haalbaar zijn voor mij. Welke zelfzorg doelen zou jij voor jezelf stellen als je een plan zou maken?

Founder van #maarjezieternietsvan. Trotse moeder van de liefste kinderen. Vrouw van de liefste man. Baasje van de liefste golden retriever. Ging van jaren leven op medicatie naar leven zonder medicatie en is daar mega trots op.

1 Comment

  1. Wat goed zeg, om heel concreet die dingen op papier te zetten. Uiteraard was de aanleiding niet leuk, maar dit lijkt me een goede stap. En inderdaad allemaal heel erg haalbare dingen.

Write A Comment