Onzichtbaar

Zelfzorg op zondag #14

Pinterest LinkedIn Tumblr

Wat een heerlijk weertje was het deze week hè?! De lente deed goed z’n best om door te breken en we konden zelfs al een beetje proeven van de zomer. Hier genoten wij als team natuurlijk van en daarnaast zorgden we ook op andere manieren goed voor onszelf. Lees je mee?

Zelfzorg van Shirl

Toen de oudste twee dinsdag naar school gingen, besloot ik om samen met Noah in bad te gaan voor hij een fles wou. Hem zien genieten van water maakt mij oprecht gelukkig en ik had ongelooflijk veel last van mijn rug, een warm bad was dus de ideale manier om deze dag te beginnen. Het was fijn om samen te genieten, helaas kon het niet zo lang als anders, want Noah deed ook aan zelfzorg tijdens het badderen. Hij vindt vieze luiers vreselijk en besloot dat de boel in bad laten lopen, weer één luier scheelt en daardoor kon hij naast in bad gaan, ook nog lekker douchen 😝.

Zelfzorg van Ingenborgh

Deze week was niet zo een fijne week. Ik ben al vanaf vorige week donderdag ziek, dus ik was niet vooruit te branden. Ik besloot ondanks mijn negatieve corona test toch therapie af te zeggen om mijn rust te nemen. Woensdag zorgde ik voor wat extra zelfzorg en ging ik naar het huis van mijn moeder om daar lekker in bad te gaan. Goed boek mee, wat lekkers te drinken, koptelefoon en een fijne regenboog bruisbal! Donderdagavond bleef mijn man voor zijn werk een nacht weg. Ik besloot lief voor mijzelf te zijn, lekker te koken (gevulde aubergine) en op de bank te ploffen voor The Passion met een dekentje, ijs en een goed glas wijn. Ook genoot ik nog van het lekkere weer deze week, want dat was ook een fijn geschenk van de natuur! 

Zelfzorg van Anouk

Deze week begon voor mij de zelfzorg met een bezoekje aan de kapper. Ruim voor de lockdown was ik voor het laatst geweest, dus het werd weer hoogtijd. Een mooi stukje er weer af, nieuw kleurtje erin en een Olaplex-behandeling. Het duurde vier uur en kostte een rib uit m’n lijf, maar ik ben blij met het eindresultaat! Van de week was het natuurlijk ook nog eens heerlijk weer. Ik ging dus lekker vaak met de kinderen van de opvang naar buiten, de speeltuin in. Zij lekker spelen en ik genieten van het zonnetje op een bankje. Donderdagavond nam ik een heerlijke warme douche in plaats van dat ik ging stofzuigen en dweilen. Ik was dood op van het werk en dat stofzuigen en dweilen kon echt nog wel een dagje of wat wachten. Even pas op de plaats.

Zelfzorg van Larissa

Deze week zijn mijn zwangerschapskwalen enorm toegenomen, wat er ook toe heeft geleid dat ik me heb ziekgemeld bij mijn werk. Best wel een dingetje, want ik vind ziekmelden een enorme drempel. Dinsdag was het twintig graden en was ik dus een dagje ziek thuis. Ik heb heerlijk in de tuin mijn broodje gegeten.

Zelfzorg van Miranda

Deze week had ik weer een ritje met de vrachtwagen voor de boeg. En dus genoot ik onderweg van een heerlijk ijsje op het terras met dit mooie weer.

Zelfzorg van Loes

Deze week zette ik mijn zelfzorg voort met lekkere ontbijtjes maken en begon ik mijn week dus met een heerlijk ontbijtje.

Zelfzorg van Suus

Mijn week verliep anders dan bedacht. Maandag had ik zoveel mogelijk huishoudelijke dingen gedaan, zodat ik afgelopen dinsdag en woensdag lekker van het warme weer kon genieten. Maar dinsdag stond ik op de kop van de pijn vanwege migraine en woensdag moest ik daar echt van bijkomen. Een dikke kater had ik. Heb de zon daarom ook zoveel mogelijk vermeden. Maar ik kon het niet laten om gewapend met een zonnebril en pet op een softijsje te scoren.

Zelfzorg van Lisette

Heerlijk even de kinderen op de opvang en een van mijn hobby’s uitoefenen, schilderen op stenen. Terwijl ik geniet van het zonnetje en een glaasje koude limonade. Verder nog een heerlijke wandeling gemaakt en genoten van de bloesem, waarna ik voor een vriendin nog een mooie steen met zonnebloem maakte. Tevens ben ik begonnen met een eigen insta-pagina om geschilderde stenen te verkopen voor mensen die graag een steen willen om een dierbare te herinneren. Dit uit naam van ons overleden dochtertje Nine.

Zelfzorg vraag

Dit was weer een heerlijke bomvolle zelfzorg die vooral in het teken stond van het mooie weer. Heb jij ook van het mooie weer genoten of heb je wat leuks gepland voor dit paasweekend? Laat het ons weten! Vinden we leuk om te lezen.

Heb je nog wat meer zelfzorg-inspiratie nodig, lees dan de blog van vorige week ook nog even! Daar vind je ook nog heel wat fijne zelfzorg momenten.

Hele fijne paasdagen gewenst van ons allemaal!

Write A Comment