Onzichtbaar

Zelfzorg op zondag #19

Pinterest LinkedIn Tumblr

Een blauwe lucht, flink wat zonlicht en buiten kinderen in korte mouwen zien rondrennen. Het is één en al lente en wat vind is dat fijn om te voelen. Het fijne weer helpt mij enorm om door deze rare tijd heen te komen. Heb jij afgelopen week ook genoten van dit weer? Of op een andere manier tijd voor jezelf genomen? Laat het ons weten, we zijn heel benieuwd!

Zelfzorg van Miranda
Vandaag is het moederdag , een dag waar ik vroeger veel waarde aan hechte, Maar nu niet meer. Je geniet van de zelf gemaakte cadeautjes van mijn zoontjes en dat mijn man nog bij ons is. Na 2 spannende weken van rechtzaak tot een acuute hersenbloeding/ziekehuis opname van m`n man. Daarom is mijn zelfzorg vandaag genieten van mijn gezin gezond en wel thuis.♡

Zelfzorg van Shirl
Mijn zelfzorg moment bestond ook deze week weer uit op tijd naar bed gaan en genieten van elke minuut dat ik kon liggen. Ik ben moe, heel erg moe en slapen is het enige wat daarbij helpt. Vandaag is het moederdag en geniet ik extra van het moeder zijn én dat ik lekker niet hoef te koken want dat besteed ik deze zondag lekker uit aan de man; zelfzorg op zondag! 😁

Zelfzorg van Myrthe
Terugkijkend op afgelopen week heb ik een hele rustige week gehad. Weinig afspraken en veel tijd thuis. Dat was heel fijn en eigenlijk ook iets wat ik heel erg nodig had -merkte ik gedurende de week.

Begin deze week kreeg ik eindelijk mijn doek voor mijn Diamond Painting binnen en daar heb ik heel wat uur aan gespendeerd.
Ook sprak ik af met een vriendin en bakten we samen een glutenvrije linzenpizza. Nee, we hadden geen steenoven, maar tegen onze verwachtingen in leek het behoorlijk op een echte pizza. Ondanks dat mijn eetstoornis steeds een beetje meer terrein wint, vind ik het belangrijk om uitdagingen aan te blijven gaan. En uiteindelijk hebben we een ontzettend waardevolle middag gehad. De focus lag niet op het eten, maar op gezelligheid, waardevolle gesprekken en voelen hoeveel onze vriendschap voor ons betekent.
Afgelopen week genoot ik ook van de zon. Wij zijn gezegend met een enorm dakterras met een schuurtje waarin onze stoelen, tafels en BBQ staan. Met mijn noise cancelling koptelefoon en een goed boek is dit bij uitstek een plek en moment waar ik tot rust kan komen.

Write A Comment