Onzichtbaar

Zelfzorg op zondag #47

Pinterest LinkedIn Tumblr

Nu ik dit schrijf besef ik me dat dit de allerlaatste zelfzorg op zondag blog van dit jaar zal zijn.
Zelfzorg kreeg voor mij persoonlijk een hele andere wending door de geboorte van mijn zoon, maar ook vanwege corona. Handen wassen, desinfectiemiddel gebruiken en afstand nemen was de nieuwe norm dit jaar. Niet alleen om verdere besmetting te voorkomen maar ook om zelf niet besmet te raken.
Bizar, als je me dit tijdens de vorige jaarwisseling had verteld had ik je gevraagd of alles wel goed met je ging.
Dit jaar zorgt ook voor mooie dingen, voor creativiteit, voor zorg voor elkaar en ik hoop ook van harte dat dát het nieuwe normaal van 2021 word. Blijven omkijken naar elkaar. Vragen of je iets voor iemand kan betekenen of juist als verrassing iets liefs doen voor een ander. Het klinkt simpel en dat is het ook.

Op dit moment hebben wij een ‘coronageval’ in onze familie en ik hoop dat we straks in 2021 terug kunnen kijken op het feit dat de corona weer vertrokken is. Fingers crossed. Spannend is het wel. Op dit moment bellen we veel en zoeken we veel afleiding.

Vandaag neem ik ook nog even tijd voor een lekkere warme douche. Ik vind het heel fijn om me te verbeelden dat ik daarmee de zorgen – in ieder geval voor dat moment- even van me afspoel.


Zelfzorgmoment van Bas: Na de ‘lancering’ van mijn zoon Noah bestond zelfzorg voornamelijk uit héél veel knuffelen met hem. Niets fijner dan een knuffel van je kind, dus nu hij nog de leeftijd heeft dat hij dat ook zo fijn vind genieten we daar maximaal van.

Dit is de allerlaatste zelfzorg op zondag van het nieuwe jaar. We wensen je een fijn en vooral heel gezond 2021. Ik hoop op het ‘oude normaal’. Wat jij?
Tot in 2021! Ook dan delen we iedere zondag weer onze fijnste zelfzorgmomenten.

Liefs van ons allemaal

Suus | 32 - Woont in Friesland | Moeder - vrouw - vriendin - zusje - tante Schrijft graag | Doet het liefst alles achter de schermen | Houdt van indie/alternatieve muziek - gaat graag naar concerten | Heeft haar eigen webshop: www.postvansuus.nl

Write A Comment