Onzichtbaar

Zelfzorg op zondag #6

Pinterest LinkedIn Tumblr

Terwijl muziek door de boxen galmt, er een heerlijke smoothie naast mij staat, mag ik weer de zelfzorg op zondag voor jullie schrijven. En zo wil ik ook deze week weer een quote meegeven; Sometimes you have to rest. The world can wait. Kies in alles maar voor jezelf, de wereld raast hoe dan ook wel door en heeft jou écht niet in alles nodig. Jij mag je pauze momenten nemen om op te laden en daarna weer door te gaan.

Zelfzorg moment van Suus
Vorige week zondag zag het er hier in Friesland prachtig uit. Alle bomen, takken, struiken etc waren gehuld in een laagje ijs en de zon scheen lekker. Ijskoud was het, dus lekker ingepakt ging ik met mijn zoon direct om half 9 in de ochtend eind wandelen. Ik nam de camera mee om wat mooie plaatjes te schieten.

Zelfzorg moment van Bernice:
Afgelopen week kreeg ik mijn Nutri bullet binnen en heb daar gelijk veel gebruik van gemaakt. Zo maakte ik smoothies en op donderdagochtend mijn eerste échte ontbijtje met veel lekkere fruitjes en yoghurt erin. Wat een uitvinding is dat ding zeg! Daar ga ik zoveel plezier van krijgen en daardoor veel zelfzorg momenten kunnen creëren.

Zelfzorg moment van Miranda:
Deze week reed ik mee met de vrachtwagen. Het was 20 graden buiten en ik genoot van het lekkere weer, de mooie omgeving en het lekkere eten. Het was een hele gave ervaring en nu kan ik weer 2 landen afstrepen van mijn lijstje. 

Ik hoop dat jullie genoten hebben van deze zelfzorg momenten. Hoe zag(en) jouw zelfzorgmoment(en) eruit afgelopen week?

Liefs!

Write A Comment