Muziek

MUZIEK- Blauwe dag

Pinterest LinkedIn Tumblr

Blauwe dag, ondanks dat de dagen afgelopen periode meer zwart dan blauw zijn vindt ik dit zo een mooi liedje. Toen mijn man en ik dit liedje voor het eerste hoorde besloten wij dat dit ons nummer voor deze periode van ons leven zou zijn. Het nummer wat ons altijd zal herinneren aan deze nare donkere periode. Maar ons ook zal herinneren aan het feit dat wij ook op ‘blauwe dagen’ er altijd voor elkaar zullen zijn.

Weet je nog dat jij me zei dat wij nooit zouden vluchten als een van ons loopt door de regen en nooit meer kijkt naar hoe het leven is in de zon. Weet je nog dat jij me zei dat jij d’r altijd bent als ik je nodig heb
Nee, ik ben het niet vergeten, nee
Wat jij me ooit hebt gezegd

Om heel eerlijk te zijn had ik nooit verwacht dat deze periode ons zo sterk zou kunnen maken. Waar ik altijd zei dat als het niet goed met mij ging ik terug kon vallen op familie en vrienden bleek dit toch anders te zijn.  Zij vonden het vaak lastig hoe zij met mij moesten omgaan. Maar mijn man, hij was er altijd op zijn eigen manier. Een theetje als ik in de nacht niet kon slapen. Maanden lang eten voor mij koken omdat ik het gewoon niet kon. En niet te vergeten een luisterend oor als ik die nodig had.

Blauwe dag, als het dondert
En valt de hemel naar beneden, ben ik hier bij jou alleen
Blauwe dag, één seconde
Laten we dansen tot de morgen en de lucht weer opengaat


Fiets met jou mee door heel de stad
Als jij dat wil, nou, dan doe ik dat
Ik ben hier op je blauwe dag
Blauwe dag, één seconde
Laten we dansen tot de morgen en de lucht weer opengaat

Wanneer ik geen hoop meer had herinnerde hij me eraan waar ik voor leef. Hij attendeerde mij op de kleine dingen die me een beetje geluk gaven. En sleepte me mee als ik de hele dag in mijn bed wilde blijven. Hij gaf mij ‘opdrachten’ zodat ik even de deur uit ging maar begreep het ook als het even echt niet ging. Hij is alles wat ik nodig heb op een blauwe dag. En ik hoop dat ik de rest van mijn leven alle blauwe dagen met hem mag delen. Dat hij er is op mijn blauwe dagen en dat ik er voor hem mag zijn op die van hem.

Weet je nog dat jij me zei dat jij d’r altijd bent wanneer ik ergens val
Nu lig ik zelf op de grond en ben ik diegene zonder licht in een donker dal. Ik ging van de top van de wereld naar de plek waar ik niemand ken. Nee, ik ben het niet vergeten, nee wat jij me ooit hebt gezegd

Ik was er voor jou toen jij een aantal jaar geleden diep viel in een dal. En nu ben ik zo ontzettend blij dat jij er voor mij bent nu ik daar lig. In dat hele donkere dal. Ik ging van de top van de wereld naar een plek waar ik niemand ken maar jeetje wat ben ik ontzettend blij dat jij hier bent !

Blauwe dag, als het dondert
En valt de hemel naar beneden, ben ik hier bij jou alleen
Blauwe dag, één seconde
Laten we dansen tot de morgen en de lucht weer opengaat

Author

Werken aan herstel is niet gemakkelijk daar weet ik alles van. Elke dag vecht ik nog om mijn depressie en burn-out te boven te blijven. Na een afgeronde deeltijd behandeling ga ik nu weer op eigen kracht verder. Benieuwd hoe dit me vergaat ? Lees dan mijn blogs.... I keep you posted !

Write A Comment

Pin It
%d bloggers liken dit: