ZELFZORG

Fatboy Lamzac, uren wegdromen

Pinterest LinkedIn Tumblr

Het is volop zomer. De zon straalt en het weer is prettig. Soms misschien wat warm, maar het nodigt uit om het huis uit te stappen. Om mij heen zie ik veel mensen net als ik naar buiten trekken. Op naar het strand, het bos, een watergebied of gewoon heel simpel het park.

 

Uren kan ik er doorbrengen. Het liefst met vrienden, een bbq en het spel Kub. Dan drinken we er een biertje bij, genieten we en is er tijd voor eindeloze gezelligheid. Maar tijdens dit alles, vind ik het ook erg fijn om even te kunnen zitten of liggen. Normaal maakte ik dan gebruik van een van mijn kleden. Tot ik de Lamzac van Fatboy kreeg.

Geloof me! De Lamzac is zó fijn om even in te zitten of liggen. Makkelijk mee te nemen en groot plezier ervan. In het park zet ik ‘m regelmatig op maar ook bij het strand kan ‘ie niet ontbreken. Soms leg ik de Lamzac op het water en dobber ik heerlijk met m’n hoofd in de zon.

Het maakt de zomer nog fijner want liggen maakt alles een stuk dragelijker dan op de harde grond met een kleedje er tussen. Suus en Shirl genieten er beide net zo van!

Suus: Ja, en of ik er van geniet! Toen ik de Lamzac kreeg leek het wel herfst in Nederland. Dat maakte direct ook dat ik de Lamzac binnen een paar seconden gevuld had met lucht. 
Wel probeerde ik deze binnen uit want het was én koud én nat buiten. 
Het resulteerde in uren leesplezier in de Lamzac. 
Wat ik niet verwacht had: De Lamzac is ook mega geschikt voor lange mensen! Ik ben 1.89m langer en ik kan er dus ook heerlijk in verdwijnen. Ik had verwacht dat mijn benen en voeten minstens ‘buiten boord’ zouden vallen, maar de Lamzac is dus ook super geschikt voor lange mensen!

Shirl: Niets is zo fijn als buiten zijn vinden wij. Maar met mijn fibromyalgie is het steeds lastiger om een fijne plek te creëren buiten want op het gras zitten doet pijn en lekker in het zand liggen kan ik ook niet. Thuis heb ik mijn hangmat, maar buitenshuis kon ik vrijwel nergens lekker zitten met al mijn pijn. Na het lezen van recensies over de lamzac trok ik mijn stoute schoenen aan en vroeg Fatboy om een samenwerking. Een paar dagen later ontvingen we een lamzac voor zowel Suus als mij en wat zijn we er blij mee! Nu kan ik altijd en overal lekker buiten zitten en de kinderen hebben zich er ook mega mee vermaakt op de camping in het zwembad. Ik heb hem zelfs een keer gebruikt om op mijn bed te chillen, zelfs dat kan met de lamzac, hoe leuk is dat? 😜

Wij zijn Fatboy erg dankbaar voor deze te gekke samenwerking en hopen dat we jullie minstens net zo enthousiast hebben weten te maken als wij. Een lamzac is wat ons betreft een echte zomer-musthave maar zoals je kunt zien kun je ook binnen heerlijk chillen met dit fijne Fatboy exemplaar! 😁

2 Comments

    • Mijn man valt er ook op in slaap tijdens het kijken van voetbal 😉

Write A Comment

Pin It
%d bloggers liken dit: