ZELFZORG

Zelfzorg op zondag #12

Pinterest LinkedIn Tumblr

Zelfzorg, ik gaf mezelf deze week permissie om te pauzeren. Ik vaarde mee met de behoeftes van mijn zoon en verder had ik geen afspraken en werkte ik niet tijdens de slaapjes van mijn zoontje.
We hebben fijne wandelingen gemaakt, een nieuw natuurgebied ontdekt, in een bekend natuurgebied een groot eenden- of ganzenei gevonden, een lekkere cappuccino bij een take away bij het bos gehaald en happystones gevonden.
Daarnaast mogen we sinds gisteren de lente verwelkomen. Hashtag zinin. Naar wat kijk jij het meest uit in de lente? Zonder jas? De zon? Koffietje drinken in de achtertuin of balkon, kleine eendjes of lammetjes. Of allemaal?
Ik vind het heerlijk om al het nieuw begin te zien, de bollen die uitkomen, de kleine dieren, struiken vol met knoppen, mensen die weer opbloeien etc etc. En jij?

Net zoals anders delen we hier weer de fijnste zelfzorgmomenten van de afgelopen week. In de hoop dat je hier inspiratie uit op kan doen.

Zelfzorg van Miranda

Mijn zelfzorg bestond deze week uit twee momenten voor mezelf.
In de afgelopen week heb ik op dinsdag mijn nagels laten doen en de dag daarna ben ik naar de schoonheidsspecialiste geweest. Ik kreeg een heerlijke gezichtsbehandeling met massage. Het was fijn om even een momentje voor mezelf te hebben, zo kon ik tot rust komen na een rumoerige tijd.
Op de foto zie je het gave resultaat van mijn nagels.

Zelfzorg van Ingenborgh

Deze week stond eindelijk mijn kappers afspraak gepland. Even lekker ontspannen. Ik koos voor een nieuw kleurtje (donkerder als nu) liet het knippen en genoot van een heerlijke hoofdmassage in de massage stoel. Heerlijke Zelfzorg!
Heb jij al een afspraak bij de kapper gemaakt?

Zelfzorg van Anouk:

Deze week zat zelfzorg hem in de kleine dingen en eigenlijk dacht ik dat ik helemaal niet aan zelfzorg had gedaan. Maar na wat tips van het mjzenv-team bedacht ik me dat ik toch best wel wat zelfzorgmomentjes heb gehad. Ik ben namelijk een keer heel vroeg naar bed gegaan, omdat ik doodop was. Heb het huis afgestoft met een lekker muziekje op. Wanneer de zon scheen, ging ik heerlijk met de kids van de opvang naar buiten. Lekker genieten van de zon. Ook heb ik heerlijke bolletjes gekocht van de warme bakker, omdat ik door de zenuwen van het IVF traject enorme zin had in brood. En toen we slecht nieuws kregen in verband met het IVF traject, heb ik me lekker op de bank genesteld met warme chocolademelk, slagroom en lange vingers. Even wat troostfood en de buikpijn die ik daarvan krijg, lossen we wel weer op met een lekkere warme kruik.

Zelfzorg van Shirl

Deze week kocht ik eindelijk iets van het geld voor mijn verjaardag, ik zocht gellak die zo min mogelijk gif bevat en kwam uit bij dit merk. Soms voelt iets fijns voor jezelf kopen echt als zelfzorg!

Zelfzorg vraag

Hoe zorg jij voor jezelf na het horen van slecht nieuws? Trek je je terug? Deel je het met anderen? Heb je een rustige activiteit nodig of moet je de natuur in of gaan sporten? Deel het met ons in de comments.
Zo staan we niet alleen en kunnen we elkaar allicht inspireren.

Liefs van ons allemaal

PS: Heb je de zelfzorg op zondag blog van vorige week al gelezen?
PS2: Heb je ons al gevonden op instagram?

Suus | 32 - Woont in Friesland | Moeder - vrouw - vriendin - zusje - tante Schrijft graag | Doet het liefst alles achter de schermen | Houdt van indie/alternatieve muziek - gaat graag naar concerten | Heeft haar eigen webshop: www.postvansuus.nl

Write A Comment