Zelfzorg op zondag 2021

Zelfzorg op zondag #15

Pinterest LinkedIn Tumblr

En toen was het alweer tijd om de nieuwe zelfzorg-op-zondagblog in elkaar te zetten. Ik schrok er een beetje van, want door de paasdagen en dat extra dagje vrij, vloog de week voorbij. Gelukkig vergaten we met z’n allen niet om goed voor ons zelf te zorgen. In deze blog lees je weer een mooi aantal zelfzorgmomenten van ons team. Lees je weer mee?

Zelfzorg van Ingenborgh

Na een weekje ziek te zijn geweest, was ik blij dat ik weer een beetje opgeknapt was. Toch was deze week niet zo een beste week. Twee weken geleden ben ik gestopt met mijn antidepressiva en dat voelde ik deze week heel goed. Mijn hoofd wist even niet goed waar hij het zoeken moest en de hoofdpijn was niet te doen. Ik lag daarom veel op bed en hield me rustig. Ik besloot wel naar therapie te gaan en ook dat was enorm pittig deze week (lekkere combinatie met de ontwenningsverschijnselen erbij). Donderdag deed ik boodschappen en ontspande ik met een meditatie sessie en een maskertje. Ook ging ik na hele, hele lange tijd weer eens een bootcamplesje doen. Zenuwachtig als een klein kind maar I did it!

Zelfzorg van Miranda

Van de week heb ik mezelf heerlijk verwend bij de kapper. Even een fris kleurtje in mijn haar. En bij thuiskomst heb ik nog even tijd voor mezelf genomen door heerlijk te tekenen in mijn bullet journal.

Zelfzorg van Suus

Een aantal weken geleden gaf ik me op voor een online tekenworkshop. Volledig buiten mijn comfortzone gebruikte ik voor het eerst brushpennen en deze technieken. De workshop ging in een rap tempo waarbij ik volledig mijn perfectionisme los moest laten. Uiteindelijk heb ik er enorm veel plezier aan beleefd, juist vanwege het tempo en het niet allemaal perfect hoeven doen. Zo had ik een fijne ontspannende avond afgelopen dinsdagavond.

Zelfzorg van Shirl

Afgelopen week had Bas vier nachtdiensten en hoewel ik het fijn vind dat we in ieder geval altijd samen kunnen eten ‘s avonds, vind ik het wel vrij heftig als hij meer dan drie nachten werkt. Ik ben dan drie dagen behoorlijk veel op mezelf aangesteld want ‘s nachts is hij er niet en overdag slaapt hij. Laat ik vooropstellen; ik vind het niet erg, maar het vraagt gewoon veel van me, alsof drie nachten de grens is voor mijn gesteldheid. Goed, na de derde nacht koos ik ervoor om een eind te gaan wandelen met Noah en koffie te halen bij mijn favoriete tentje in de stad. Even rust en even uit huis, heerlijk!

Zelfzorg van Anouk

Dit paasweekend kon ik goed mijn creativiteit kwijt. Ik maakte een vijfgangenmenu en daar genoten we heerlijk van. Helaas was het mooie weer van vorige week, deze week ver te zoeken. Ik probeer tijdens mijn werk altijd zoveel mogelijk naar buiten te gaan met de kinderen, omdat de kinderen dan lekker hun energie kwijt kunnen. Helaas zat dat er deze week niet echt in. Gelukkig kon ik woensdagochtend nog even een rondje met de kindjes wandelen. Hierdoor kon ik ook weer even opladen voor de rest van de dag. Donderdag was ik vrij en deed ik lekker rustig aan. Even een dagje helemaal niks moeten!

Zelfzorg van Jasper

Ik genoot afgelopen weekend van wat heerlijke sushi.

Zelfzorg vraag

Dit was weer een hele afwisselende zelfzorgblog, waarin we laten zien dat je op verschillende manier voor jezelf kan zorgen. Hoe zorg jij goed voor jezelf? Laat je het ons weten? We vinden het heel leuk om te lezen!

Heb je nog wat meer zelfzorg-inspiratie nodig, lees dan de blog van vorige week ook nog even! Daar vind je ook nog heel wat fijne zelfzorgmomenten.

Write A Comment