Zelfzorg op zondag 2021

Zelfzorg op zondag #16

Pinterest LinkedIn Tumblr

Deze week een wat kortere zelfzorg op zondag. Soms schiet het erbij in of je denkt er niet zo over na dat je eigenlijk best wel goed voor jezelf hebt gezorgd. Deze week leek het er bij het team ook een beetje bij in te schieten. Maar gelukkig hebben een paar van onze toppers toch nog wat hele mooie zelfzorg-inspiratie voor ons. Lees je mee?

Zelfzorg van Shirl

Afgelopen woensdag nam mijn prinsesje een vriendinnetje mee naar huis. Iets wat ik een lange tijd reeeete spannend vond, want dan moet ik contact maken met nieuwe ouders en dat vind ik lastig. Maar ik weet dat ik spannende dingen aan moet gaan, want om te groeien moet je soms door spannende momenten heen. Eenmaal thuis hadden we het reuze gezellig en genoot ik volop van de reuring in huis met een kopje thee. Ik voelde me mega goed en trots, want ik deed het maar mooi ondanks de spanning. Voor mij is nieuwe dingen aangaan zeker net zo waardevol als een warm bad ūüôā

Zelfzorg van Suus

Zoals je in de blog kan lezen, liet ik een uitstrijkje doen van het bevolkingsonderzoek naar baarmoederhalskanker. Ik had het jarenlang uitgesteld, maar bedacht me ineens dat het tijd wordt om het w√©l te doen. Met Anouk als stok achter de deur heb ik een afspraak gemaakt en het uitstrijkje laten doen.¬†Anouk zei: ‘Je mag jezelf trakteren op een bos bloemen als het achter de rug is!’¬†Dat deed ik.¬†Zelfzorg is in deze dus niet alleen het uitstrijkje laten doen, maar jezelf ook even flink belonen met iets wat jij fijn vindt als je iets spannends hebt gedaan.

Zelfzorg van Miranda

Tijdens een ritje met de vrachtwagen genoot ik van een heerlijk bakje Starbucks in de zon. Vervolgens werden we van de week ook nog getrakteerd op een schitterende zonsopkomst. Heerlijk genieten van zo’n prachtig uitzicht.

Zelfzorg vraag

Wat een goede zelfzorgmomenten hadden deze toppers hè?! Verleg jij wel eens je grenzen om te groeien, zoals Shirl en Suus deden? Wat voor gevoel geeft je dat achteraf? Ben je dan extra trots op jezelf? En hoe zorg jij goed van jezelf? Geniet je ook wel eens van de kleine dingen, zoals Miranda dat deed van een goede kop koffie en de zonsopkomst? Laat je het ons weten? We vinden het heel leuk om te lezen!

Heb je nog wat meer zelfzorg-inspiratie nodig, lees dan de blog van vorige week ook nog even! Daar vind je ook nog heel wat fijne zelfzorgmomenten.

Write A Comment