INSPIRATIE Jasper

VOORSTELLEN | Jasper

We hebben een nieuwe blogger in ons midden!

Misschien ken je het instagramaccount @broervandaan wel. Ik, Jasper Scholten, zit achter dat account. Ik ben 31 jaar oud op het moment dat ik dit schrijf en al zo’n 14 jaar international vrachtwagen chauffeur.
Ik ben al zolang ik mij kan herinneren zoals ik ben: ik ben een autist met ADHD. Als je niet beter weet zie je gewoon een normale jongen die ijverig en goed z’n werk doet, een eigen huis heeft en het goed voor elkaar heeft. Heel veel selfcare ook, maar dat kan ook niet anders omdat ik niet veel mensen om mij heen heb, geen vriendin, geen familie. Dingen lopen fout omdat mensen mijn gedachtes niet begrijpen of ik hun gedachten niet kan lezen.

Ik ben er meerdere malen aan onderdoor gegaan. Ik ben ingestort. Met als gevolg dat ik nog meer ben gaan werken. Ik ging weekenden weg om maar niet thuis alleen te hoeven zijn. Ik heb die dagen nog wel, maar ze worden minder omdat ik redelijk de balans weer in mijn leven heb.

Zolang ik mij kan herinneren heb ik nooit echt vrienden gehad, nu heb ik er een paar en die wonen rond Groningen. Daar ga je ook niet iedere week naar toe. Maar ik ben een paar jaar geleden gestopt met telkens terugkijken naar vroeger. Dat is geweest, ik heb ups en downs genoeg gehad, we moeten door. Ik richt me op de toekomst, ga met volle kracht vooruit en dat wil ik anderen door middel van mijn blog meegeven. Ga niet treuren om wat je niet gedaan hebt, maar wees blij met de dingen die je hebt bereikt! Grote knuffel (oke een autist is allergisch voor aanraking) maar goed virtueel kan het vast wel…

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *