Ineens is er zoveel ruimte. Ruimte voor werkelijk helemaal niks. Al eventjes ben ik opgenomen op de crisisafdeling en dat betekent dat de dagen rustig gevuld zijn en vooral zo gevuld zijn, dat er meer dan voldoende tijd is, voor jezelf. Althans – dat is de bedoeling. Ieder moment als ik even langzaam door de gang loop op zoek naar een goed kop koffie of even in de woonkamer zit, bedenk ik me dat jij misschien wel heel hard op zoek bent naar zo’n moment en misschien wel even wilt ruilen met de rust. Hoewel – alleen de rust van het even niet teveel hoeven, want de rest van dat wat er in mijn hoofd afspeelt, wil je heus niet!

Zelfzorg moment van bernice:

Deze week was even minder. Ik heb veel gewandeld bij de kinderboerderij en in mijn veilige hoekje gezeten. Daarnaast heb ik samen met Naomi veel tijd doorgebracht en toffe fotos gemaakt. Dat maakte het leuk.

Zelfzorg moment van Naomi:

De week is anders verlopen dan ik in gedachten had, zwaarder dan verwacht. Toch creeerde ik deze week fijne momentjes omdat ik weet waarvoor ik vechten moet. Het is vallen, opstaan, kroontje rechtzetten en weer doorgaan. #nooitalleen #metvolleangstvooruit

Zelfzorg moment van Shirl:

Mijn zelfzorg momenten deze week waren veel dezelfde momenten; liggen (of slapen) in mijn hangmat met een kop thee, Flowmagazine, happi.kids of een fijne serie erbij en de kaarsjes aan. Alles om even te ontsnappen aan het zwarte doolhof in mijn hoofd. Daarnaast heb ik m’n haren gekleurd, gesport en gewandeld met Melanie. Ook dat waren fijne zelfzorg momenten 🙂

Zelfzorg moment van Suus:
Woensdag merkte ik op dat ik me NU beter wilde voelen.
Sinds we afgelopen weekend terugkwamen van vakantie begint mijn voorhoofdsholte weer verstopt te zitten en baalde ik flink.
Wetende dat het geen zin heeft om er tegen te vechten besloot ik lief voor mezelf te zijn. Ik mocht wat langer van mezelf in bed blijven liggen.
Maakte ontbijt met veel fruit, douchte uitgebreid, kocht neusspray en begon daarna mijn dag.

Wat was jouw favoriete zelfzorg moment? Laat het ons weten, we vinden de interactie met jullie erg leuk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *