Voor jezelf zorgen, het klinkt zo makkelijk! Maar als er iets is wat wij in ons leven geleerd hebben is dat wel dat lief zijn voor je eigen behoorlijk pittig kan zijn en alles behalve vanzelfsprekend is. Zelfzorg is goed en lief voor jezelf en kan daarnaast ook nog eens heel erg fijn zijn!

De februari hashtag van Sarah liep zo goed dat Suus, Sarah en ik samen besloten om een vervolg voort te zetten. Mijn psycholoog heeft mij laatst uitgelegd dat onze hersenen minimaal 40 dagen nodig hebben om nieuwe gewoonten aan te leren. Ik deelde deze kennis met de meiden en samen besloten we #40dagenzelfzorg online te mikken. Tijdens deze dagen zullen wij onze levenslessen, tips en weetjes allemaal met jullie delen. Niet alleen om jullie te helpen deze 40 dagen door te komen, ook omdat wij zelfzorg toepassen zelf ook lastig vinden.

Wij zijn geen psychologen, geen dokters en geen artsen. Wij zijn slechts ervaringsdeskundigen en willen deze reis graag samen met jullie maken, doe jij mee? Deel jouw zelfzorg momenten of je issues rondom dit onderwerp met ons met de hashtag #40dagenzelfzorg. Wij zullen jullie dagelijks herinneren op onze accounts!

Liefs, @sarahbruist, @postvansuus en @ikpoezievanjou

Author

Founder van #maarjezieternietsvan. Trotse moeder van de liefste kinderen. Vrouw van de liefste man. Baasje van de liefste golden retriever. Ging van jaren leven op medicatie naar leven zonder medicatie en is daar mega trots op.

2 Comments

  1. Echt super dit! En dat van die veertig dagen vind ik wel een eye-opener. Ik doe mee, want zoals ik op Instagram al schreef, helpen jullie reminders me om elke dag even na te denken over de vraag of ik wel lief (genoeg) ben geweest voor mezelf.

    • Shirl Reply

      Zo fijn om zulke reacties te lezen! Ik vind het tof dat dit jullie en ons, beide kan helpen ❤️

Write A Comment