Hey allemaal!

Ik ben Naomi (op instagram bekend als @met.volle.angst.vooruit) als medewerker van Strong like a fighter. Hier staan wij op tegen taboes rondom psychische “problemen”. We zijn er om elkaar te inspireren en motiveren want: Samen sta je sterker!

Sinds kort ben ik een alleenstaande mama van mijn -zoals iedere moeder zeggen zal- de meest lieve, fantastische, mooie dochter van anderhalf jaar oud, Jade. Ikzelf ben 23 en samen wonen wij in het heerlijke Zwolle. Per augustus zullen Jade en ik ons eigen huisje betrekken, dit omdat mijn relatie van ruim 6 jaar is beeïndigd.

Ik vind het heerlijk om tijd door te brengen met Jade. Muziek betekent onwijs veel voor mij dus dansen en zingen we er vaak op los. Heerlijk vind ik het om even te ontladen doormiddel van dansen, zingen en het zien van mijn dochter die geniet.

Tja.. diagnoses…
Het moederschap combineer ik met mijn dagelijkse strijd tegen cptss, depressie en een eetstoornis. Maar mijn pijn probeer ik om te zetten in kracht. Want jeetje guys, we hebben deze shit niet voor niks meegemaakt, toch? In mijn blog zal ik jullie meenemen in mijn chaotische maar ook waardevolle leven.

Let’s fights
And let’s do that together
Want, samen sterk

Hebben jullie vraagjes? Stel ze gerust hieronder in de comments, no shame!

3 gedachten over “Even voorstellen: Naomi!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *