Nog 7 tabletten en nog veel te veel maand over. De pijn was de afgelopen weken zo intens en naar dat ik er ‘s nachts wakker van werd, en pas weer kon slapen na de PCM en oxycodon.

De pijn die niet gelooft wordt, me tot waanzin drijft, en voor de meest gekke ideeën in mijn hoofd zorgt. Hoe vaak ik ook bij de huisarts op de stoep sta, hulpverleners smeek om hulp en iedereen uitleg hoe de pijn mijn leven bepaald, niemand lijkt het wat te kunnen schelen. Want wat veel belangrijker is, is wat er allemaal in de media staat.

Oxycodon is verslavend, het is troep, het maakt mensen afhankelijk en weet ik veel wat er nog meer gemeld is het afgelopen half jaar.

Ja mensen, ik weet dat mijn medicatie verslavend is, maar oxycodon is tot nu toe het enige wat de pijn stilt.

Ik wil wel door met leven, lopen, zelfstandig dingen doen en alleen voor de kinderen zorgen maar ik kan het niet met deze pijn. Tramadol hebben we al geprobeerd, dat hielp niet, amitriptyline erbij hielp ook niet, paracetamol neem ik al zoveel ik kan, en de enige andere optie is Fentanyl.

Ja, oxy is verslavend, ik weet het. Maar geloof mij, alles is beter dan deze kloterige KUT pijn.

X Shirl

Author

Founder van #maarjezieternietsvan. Trotse moeder van de liefste kinderen. Vrouw van de liefste man. Baasje van de liefste golden retriever. Ging van jaren leven op medicatie naar leven zonder medicatie en is daar mega trots op.

2 Comments

  1. Heel begrijpelijk. Ik ben blij dat ik geen zware pijnstillers nodig heb, maar ik heb me expres ook ver van de hele discussie gehouden. Je moet ‘t maar nodig hebben… Verslavend of niet, dan is het toch erg fijn als je het krijgt!

  2. Is ok onwetendheid van de maatschappij! Wanneer je echt pijn hebt zijn opioiden niet verslavend, je bouwt alleen wel een tolerantie op, net als bij drugs. Zo vervelend. Als jij kunt functioneren met je pijnstillers, so be it. Je hebt al genoeg geprobeerd. Xxx

Write A Comment