Deze week ben ik samen met @stronglikeafighter_ed naar @stronglikeafighter gegaan. Het was goed en fijn om samen te zijn.

Samen zijn we hard aan de slag geweest voor SLAF en hebben we mooie/fijne herinneringen gemaakt. Als het even niet goed ging met één van ons​, waren de andere twee er om te helpen. Dat maakt mij enorm dankbaar voor mijn lieve, dappere en enorm waardevolle vriendinnen, én collega’s.​ ​

We zijn we druk bezig geweest met de bestellingen van SLAF (die inmiddels verzonden zijn) en zijn druk bezig geweest met brainstormen over nieuwe Instagramnamen om meer eenheid te creëren binnen het SLAF-team. Hierover zullen we binnenkort meer bekend maken.

Kenza en ik hebben samen getraind met Nugget, haar hond. Dat ik dit mocht doen was een onwijs leerzame ervaring. Als ik met hem trainde (terwijl Kenza observeerde en zo kon leren hoe te coachen) was ík degene die hem duidelijkheid moest geven. ​Hij zocht mijn grenzen op door zich bijvoorbeeld te misdragen en dat vroeg veel van mijn zelfvertrouwen. Door mijn faalangst vind ik het namelijk enorm lastig om mijn grenzen aan te geven. Onwijs confronterend dus!​ Zodra een oefening soepel verliep (maakt niet uit hoe vaak het daarvoor niet lukte) gaf dit mij een enorme boost.​ Het trainen met Nugget heb ik als enorm leerzaam ervaren en ik denk dat dit erg helpend is in mijn herstel.

Tevens ben ik druk bezig geweest met alles rondom de verhuizing, want woensdag is ‘THE DAY’. Ik moet toegeven dat het een gekke ervaring is om zo lang zonder mijn lieve meisje Jade te zijn. Gelukkig weet ik dat zij het fijn heeft en ontvang ik foto’s en filmpjes waar ik iedere keer weer bij wegsmelt #andersvasthouden. Morgen kan ik haar eindelijk weer knuffelen en daar zie ik enorm naar uit, want wat heb ik haar gemist.

Uren hebben Naomi en ik op de N&N manier (liggend op de vloer met lach- en huilbuien die zich in razend tempo afwisselden) gefilosofeerd toen de slaap het zoals gewoonlijk liet afweten. In één van de nachten raakte ik in een hevige herbelevingenaanval, Naomi (@stronglikeafighter_ed) heeft mij goed geholpen. Hierdoor lukte het uiteindelijk om tóch wat slapen.

De afgelopen dagen hebben mij mooie lessen mogen leren, zoals: het delen van wanneer je ergens tegenaan loopt zodat je het niet alleen hoeft te dragen. Dit maakt het draaglijker, want in plaats van alleen, draag je het samen.

Ik neem alle leermomenten en fijne herinneringen van deze week mee in mijn hart, want wat je in je hart bewaart raak je nooit meer kwijt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *