De ene week lijkt soms veel sneller te gaan dan de andere week. Althans – dat merk ik bij mezelf. Dan wil je zoveel mogelijk in een week proppen om alles af te krijgen. Zelf besefte ik dat daardoor de momenten die écht voor mezelf zijn, vergeet. Zonde, want door even tijd te nemen en fijne zelfzorg te doen, laad je op. Die energie die je juist zo hard nodig hebt om de dagen haalbaar te maken. Om je werk, therapie of studie aan te kunnen. Dus ook in volle weken is tijd voor zelfzorg essentieel.

Zelfzorg moment van Suus:
Afgelopen donderdag stelde mijn meneer voor om naar een babywinkel in Sneek te gaan. Sinds kort is dat één van mijn favoriete bezigheden! Dus natuurlijk zei ik ja!

Daarna hebben we héérlijk op een terrasje gezeten met uitzicht op één van de Friese meren. Hobby nummer 2 😉 Ik genoot van een lekkere ijskoffie met slagroom (euh) appelgebak. Zeg nou zelf, dit ziet er toch fantastisch uit?


Zelfzorg moment van Bernice:
De week voordat mijn opname start. Meerdere malen sloeg de paniek gigantisch toe. Een berg aan dingen sprongen op in mijn hoofd over wat ik allemaal nog wel moest doen. Uiteindelijk schreef ik een lijstje met de hoog nodige dingen die nú moesten gebeuren. Door dit op te schrijven, kreeg ik rust in mijn hoofd en kon ik wat fijne momenten echt even toelaten.

Zo dronk ik koffie en deed ik een spel met een vriendin, kookte ik voor Naomi een van m’n favo gerechten momenteel en lag ik een keer heel vroeg in bed om samen met Vos series te kijken. Hij gaat dan het liefst óp de laptop zitten. 🤦🏼‍♀️

Zelfzorg moment van Shirl:

Hoooooly deze week is echt voorbij gevlogen joe. Inmiddels zijn we alweer een week thuis en ik voel me nog steeds niet goed, hartstikke slecht lijkt er eerder op. Ik heb de afgelopen week zoveel mogelijk geprobeerd te lopen maar doordat ik het niet kon laten ook een stukje hard te lopen moet mijn lichaam er nu nog van bijkomen. Oops. Tja, zo rol ik gewoon. Goed, om mezelf niet uit het oog te verliezen en lief te zijn besloot ik iets te plannen wat ik echt even nodig had; een offline date met mijn beste vriend. Mark en ik zijn samen naar Arnhem gegaan, hebben daar een bios opgezocht en hebben heerlijk ergens gezeten. Even mijn gedachten op nul en erop uit, wat heb ik daar van genoten!

Wat was jouw favoriete zelfzorg moment van de afgelopen week?

Liefs van ons

Suus | 31 - Woont in Friesland | vriendin - vrouw - tante - zusje Schrijft graag | Doet het liefst alles achter de schermen | Houdt van indie/alternatieve muziek - gaat graag naar concerten | Zwanger van onze eerste | Heeft haar eigen webshop: www.postvansuus.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *