Over ons

Vernieuwing en veranderingen bij MJZENV!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Het is bijna halverwege augustus. Nog even en de zomervakantie is weer voorbij. Misschien gaat er na de vakantie wel iets voor je veranderen: je start met een opleiding, je komt in een nieuwe klas, je begint een nieuw project op je werk… Soms zien we die veranderingen al lang van te voren aankomen. Andere veranderingen vinden van de ene op de andere dag plaats. Zo ook bij ons.

Je zult het vast wel hebben gemerkt: afgelopen week waren hier geen nieuwe blogs te vinden. Afgelopen zondag zijn we weer begonnen met een bomvolle Zelfzorg op Zondag, onze vaste rubriek op zondag. Maar er is het één en ander veranderd en er zullen nog een aantal dingen gaan veranderen. Vandaag willen we jullie daar iets meer over vertellen.

We groeien!
MAARJEZIETERNIETSVAN is een behoorlijk drukke website. Dagelijks komen nieuwe blogs online, de Instagrampagina moet bijgehouden worden, blogs moeten geredigeerd en ingepland worden, een mailbox met mails die wachten op antwoord… Dit alles doen we vrijwillig en met heel veel liefde. De website groeit en ook dat vinden we heel tof.

Bernice schreef maandag over haar vertrek bij MJZENV. De afgelopen maanden was zij vooral degene die de website draaiende hield, met Shirl een beetje in de buurt. Bernice’ vertrek heeft ons weer even op scherp gezet: wie gaat/gaan de site draaiende houden en hoe willen we dit gaan doen? Daar hebben we ons afgelopen week dan ook vooral mee bezig gehouden.

We willen mensen blijven inspireren en motiveren. We willen een platform blijven waar onzichtbaar psychisch en lichamelijk lijden zichtbaar wordt. We willen taboes bespreekbaar blijven maken. Maar vanaf nu wél in een lagere versnelling.

Zichtbare veranderingen
Zoals je ziet is het uiterlijk van de website in een nieuw jasje gestoken. Iets strakker, niet te vrouwelijk en lekker overzichtelijk. Om ervoor te zorgen dat we mooie, waardevolle en inspirerende blogs kunnen blijven publiceren, zal niet meer dagelijks een blog online komen. Maandag, woensdag en vrijdag is er ruimte voor “gewone” blogs en op zondag komt de Zelfzorg op Zondag online. De Mamaandag, onze vaste rubriek op de maandag, blijft bestaan. Maar niet meer iedere week. Op sommige maandagen zullen blogs over andere onderwerpen online komen.

Ook op Instagram blijven we actief. Niet alleen de blogs komen hier te staan, zoals eerder al was, maar we gaan ook meer persoonlijke dingen delen. Een zelfzorg-momentje van één van de bloggers of iets anders tofs wat we willen delen. Gedichtjes blijven we schrijven en delen, maar deze wisselen we ook af met al dan niet zelfbedachte quotes. Deel deze vooral in je eigen verhaal en noem onze naam. Vinden we alleen maar leuk!

Als lezer willen we jou ook meer betrekken. Wil je een keertje een gastblog voor ons schrijven? Of een waardevol moment delen? Of wil je een keertje vertellen over jouw zelfzorgmoment in onze Zeflzorg op Zondag? Het kan allemaal! Stuur gewoon even een mailtje of spreek ons aan via Insta!

Het MJZENV-leger
We bloggen allemaal over verschillende onderwerpen. Door de tijd heen zijn er bloggers bijgekomen en hebben we afscheid genomen van mensen. Komende tijd zul je via Instagram onze bloggers één voor één langs zien komen. Iedereen vertelt even iets over zichzelf, zodat jij ons beter leert kennen. We willen MAARJEZIETERNIETSVAN een beetje persoonlijker maken.

Als bloggers onderling leren we elkaar door de tijd heen kennen. In onze groepsapp hebben we het over zoveel meer dan de blog -iets wat we heel waardevol vinden. Met elkaar houden we de website draaiend. De lasten zijn nu beter verdeeld, we gaan het meer samen doen en een aantal bloggers heeft wat extra verantwoordelijkheden. Wij zijn er blij mee en we hopen dat dit een succes gaat worden!

Feedback
Wij zijn enthousiast over alle plannen, maar we weten niet of het ook wordt zoals we in ons hoofd hebben. Mocht je dus iets tegenkomen waarvan je denkt “hé, dit is tof” of “hé, dit zou misschien ander/beter kunnen”, voel je dan vrij om ons een berichtje te sturen. Feedback vinden we fijn. Het is misschien eng, maar gelukkig ben je daarin niet de enige: wij vinden al deze veranderingen ook best spannend. Maar sinds wanneer is dat een reden om iets niet te doen?

1 Comment

  1. Zoveel respect voor hoe jullie deze website draaiende houden. Volgens mij is het heel verstandig om iets minder vaak blogs online te zetten, als dat ervoor kan zorgen dat de kwaliteit juist (nog) hoger wordt. Ga vooral door met wat jullie doen, zou ik zeggen!

Write A Comment

Pin It
%d bloggers liken dit: