Over ons

Vernieuwing MJZENV

Pinterest LinkedIn Tumblr

Vernieuwing, daar zijn we aan toe. In de kleine tweeënhalf jaar dat Maarjezieternietsvan nu bestaat, is er veel gebeurd met en op onze website. We schreven ontzettend veel blogs, we mochten heel wat gastblogs publiceren die door jullie geschreven waren en het team is meer dan eens veranderd. In augustus vorig jaar staken we uiteindelijk het uiterlijk van de website in een nieuw jasje en maakten we bewust de keuze om niet meer dagelijks een nieuwe blog te publiceren. Keuzes waar we tot op de dag van vandaag nog steeds achter staan.

Onze missie

Afgelopen tijd zijn we met elkaar als bloggers in gesprek gegaan over de site. Waar staan we voor, wat willen we uitdragen en hoe willen we dat vorm geven? Het antwoord was snel duidelijk: het bespreekbaar en zichtbaar maken van onzichtbaar fysiek en psychisch lijden. Precies hetgeen waarom de site tweeënhalf jaar geleden is opgericht. Dat wat begon met de hashtag #maarjezieternietsvan heeft geleid tot een website met behoorlijk wat volgers -iets waar we ontzettend dankbaar voor zijn.

Wij geven onzichtbaar fysiek en psychisch lijden een gezicht

Die groei betekent dat steeds meer mensen ‘Maarjezieternietsvan’ weten te vinden. En daarmee lopen we meteen tegen een probleem aan dat we al vaker hebben gemerkt: blogs zijn soms moeilijk terug te vinden. Als je zoekt op een bepaald onderwerp, krijg je lang niet altijd alle blogs van dat onderwerp te zien. Dit geldt zowel voor op de site als voor zoekmachines zoals Google.

Afgelopen tijd lazen we ook een heel aantal eerder geplaatste blogs opnieuw. We merkten dat er veel blogs geschreven zijn op een manier die we niet (meer) vinden passen bij de website. Wij vinden dat het tijd wordt om met deze twee punten aan de slag te gaan. Tijd voor verbetering en vernieuwing! Hoera!

Vernieuwing – ons plan

Concreet betekent dit het volgende: vanaf zaterdag 1 mei zullen we geen nieuwe blogs meer plaatsen en of actief zijn op Instagram. In plaats daarvan willen we aan de slag met het beter vindbaar maken van blogs en het inhoudelijk verbeteren hiervan. Uiterlijk 1 juli zijn we weer terug, zowel met nieuwe blogs als op Instagram.
De website blijft gewoon online. Je kunt eerder geplaatste blogs dus wel blijven lezen.

Wij zijn enthousiast over alle plannen, maar we weten niet of het ook wordt zoals we in ons hoofd hebben. Mocht je zelf nog leuke suggesties hebben of zin hebben om “na de pauze” een gastblog te schrijven, voel je dan vrij om ons een berichtje te sturen. Feedback vinden we fijn. Het is misschien eng, maar gelukkig ben je daarin niet de enige: wij vinden al deze veranderingen ook best spannend. Maar sinds wanneer is dat een reden om iets niet te doen?

Je mag ons dus te allen tijde mailen voor meer info, om een gastblog te schrijven, een samenwerking of voor andere suggesties. Mailen mag naar blog@maarjezieternietsvan.nl

Author

"Wie A zegt hoeft geen B te zeggen, jij hoeft voor helemaal niemand je grenzen te verleggen" - Shirl

1 Comment

  1. Dat gaat een flinke klus worden, maar ik denk zeker dat het de moeite waard zal zijn. Heel veel succes!

Write A Comment

Pin It
%d bloggers liken dit: