Kenza (op instagram bekend als @stronglikeafighter) heeft Strong like a fighter opgericht omdat ze iets mistte in de wereld. Namelijk een plek waar iedereen zichzelf kan zijn en waar mensen door elkaar geïnspireerd kunnen worden. Hier deelt ze haar strijd tegen haar depressie, zelfbeschadiging en cptss. Zo wilt zij zichzelf en anderen helpen.

Naomi (op instagram @stronglikeafighter_es), is de beste vriendin van Kenza. Ook zij wilde haar ervaring inzetten om anderen te inspireren en motiveren. En daarom besloten zij om een extra account, gericht op eetstoornisherstel te starten. Op dit account deelt Naomi haar ervaringen over toen zij nog een eetstoornis had en wat voor haar hielp in het herstel.

Ik (andere Naomi hihi) heb Kenza en Naomi via Instagram leren kennen. Ik volgde Kenza al een langere tijd, raakte geïnspireerd en pakte het schrijven ook weer op. Door een grappig gesprek met Naomi raakten we vaker aan de klets. We bleken veel gemeen te hebben en een mooie vriendschap ontstond. Naomi deelde mijn verhaal met Kenza en maakte zij een groepsapp aan. We spraken over onze doelen en dromen en vormden al snel een sterk trio. Na veel en lang overleg besloten we dat ik zou komen schrijven voor SLAF.
Op mijn account (nu nog) @met.volle.angst.vooruit deel ik mijn ervaringen in een leven als moeder en mens met een depressie, eetstoornis en cptss.

Mensen uit #stronglikeafighterarmy vechten voor een beter leven. We maken kapot wat ons kapot probeert te maken. We vechten samen, als in een leger, never back down. We weten dat we niet alleen zijn, we hebben elkaar. Onze verhalen brengen ons samen.
Samen staan we sterker.
Op www.stronglikeafighter.com delen we verhalen van mensen uit ’t army.
Mensen die een strijd leveren of hebben geleverd.

Ook zijn wij als SLAF-team te vinden op verschillende evenementen zoals de Last man standing van WijzijnMIND. Dit was voor mij mijn eerste evenement als “medewerker” van SLAF en god wat heb ik genoten. Voorafgaande vond ik dit enorm spannend maar eenmaal bij aankomst was de sfeer super relaxed en kon ik al snel ontspannen.
Hier stonden we met onze stand om te vertellen over wie we zijn en wat we doen en stonden er 300 mensen op palen in het water, om stil te staan bij jongeren met psychische problemen.
Ikzelf stond achter de stand van SLAF, moedigde de dappere strijders op de palen, heb gedanst en genoot. Het was fijn om iedereen te ontmoeten en wat heb ik genoten van de mensen, de natuur, de vrijheid én het leven. Ik ben trots op één ieder die op een paal stond (of dat nou 5 minuten of 6 uren waren) én op alle andere dappere strijders die aanwezig waren.

Samen willen wij taboes doorbreken.
We willen motiveren en inspireren.
En het allermeest willen we laten zien dat het écht kan.

Onthoud:
Je bent samen

Niet alleen

Nooit alleen.

Liefs, Naomi

Eén gedachte over “Strong like a fighter”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *