Ineens stond het op mijn beeldscherm, de link naar deze site. Mijn vader zag onze # op Instagram en besloot dat het een mooi doel was en een eigen site verdiende. Super tof, zo ver hadden wij er nog niet eens nagedacht!

Deze site wordt er niet een van Suus en mij, maar van ons allemaal. Wij willen jullie allemaal de kans en ruimte geven om je verhaal kwijt te kunnen. Anoniem of herkenbaar, dat maakt ons niet uit. Als het maar past bij ons doel: Onzichtbare ziekten, gedachten en doelen zichtbaar maken.

Ik hoor je denken, weer zo’n typische vrouwen blog van mensen die denken dat ze dwars tegen alle taboes in kunnen schrijven maar wij zijn alles behalve een vrouwen blog. Het verhaal dat mannen niet mogen huilen, niet mogen voelen en niet mogen schrijven is hier verleden tijd. Mannen zijn, net als vrouwen, hartstikke welkom om voor en met ons te komen schrijven.

Ons allereerste mannelijke lid is Remco, wie hij is en wat hij doet zullen jullie snel genoeg te weten komen. Wij vinden een applaus voor de eerste man die hier open durft te zijn wel op z’n plaats!

Kus van Shirl

Author

Founder van #maarjezieternietsvan. Trotse moeder van de liefste kinderen. Vrouw van de liefste man. Baasje van de liefste golden retriever. Ging van jaren leven op medicatie naar leven zonder medicatie en is daar mega trots op.

3 Comments

  1. Dank u voor het daverende applaus! Ik zal jullie allemaal gedenken in mijn gebed vanavond!

  2. de beste vader van de wereld hahaha Reply

    eens kijken of ik ook zonder account een reactie kan geven, zo ja dan wees gewaarschuwd voor veel spam want er zijn veel robots die dit soort formulieren zo in kan vullen

Write A Comment